English Aragonés Català Danske Español Français Gàidhlig Japanese português do Brasil Svenska

Presentació de la versió 0.9.22 del Tux Paint

El programa de dibuix de codi obert per a nens ofereix noves eines, més llenguatges i millor accessiblitat

(Davis, CA, USA — 23 d'agost de 2014) L'equip de desenvolupadors del Tux Paint es complau d'anunciar-vos la versió 0.9.22 del Tux Paint el guardonat programa de dibuix de codi obert per a nens.

Gràcies a l'esforç de prop de 170 contribuïdors d'arreu del mon, el Tux Paint 0.9.22 ofereix 14 noves eines màgiques, 40 noves imatges d'engegada, prop de 200 nous segells, suport per imatges SVG i KidPix i una eina text millorada. També ofereix millores d'accessibilitat, incloent control del punter via teclat i joystick i un teclat en pantalla.

El Tux Paint sempre s'ha beneficiat de l'esforç de voluntaris d'arreu del mon per la localització. La versió 0.9.22 no n'és una excepció i incorpora 30 noves traduccions: sis d'Europa (Aragonès, bosnià, luxemburguès, serbi, valencià i venecià), més d'una dotzena del subcontinent indi (Assamès, kannada, konkani, maithili, malaiàlam, manipuri, marathi, nepalí, odia, panjabí, sànscrit, santali i sinhala), nou d'Àfrica (Acolli, àkan, amhàric, bambara, fula, kiga, luganda, sotho del nord i zulú), aixi com armeni, persa, sundanès i l'inuktitut, parlat pels inuit de Canada. També s'han actualitzat molts dels altres 90 llenguatges que ja suportava.

Podeu descarregar el Tux Paint sense cap cost a la pàgina web del projecte a www.tuxpaint.org.

La versió 0.9.22 està disponible actualment per a Microsoft Windows, Red Hat Linux, Fedora Linux, i com a codi font. En breu també per a Apple Mac OS X, Debian Linux, i Ubuntu.

Per a una llista més completa de canvis vegeu Tux Paint change log, Tux Paint Config. change log, i Tux Paint Stamps change log.

Per a més informació visiteu www.tuxpaint.org. Si voleu contribuir al projecte, vegeu www.tuxpaint.org/help.

###


Contactes de premsa

Amèrica del nord
Bill Kendrick
Tf: (530) 902-7416
Email: bill@newbreedsoftware.com

Amèrica del sud
Frederico Goncalves Guimaraes
Belo Horizonte - MG, Brasil
Email: frederico@teia.bio.br

Europa
Joe Dalton
Tf: (+45) 29720154 Kirstinedalsvej 18 1 tv 2000 Frederiksberg Dinamarca
Email: joedalton2@yahoo.dk

Pere Pujal i Carabantes
Catalunya - Espanya
Email: perepujal@gmail.com


Marques registrades: Linux és una marca registrada de Linus Torvalds. Apple i Mac OS X són marques registrades de Apple Computer, Inc. Microsoft i Windows són marques registrades de Microsoft Corp. Red Hat és una marca registrada de Red Hat, Inc. KidPix és una marca registrada de The Software MacKiev Company.

Nota de premsa per: Bill Kendrick, Melissa Hardenbrook, Larry Cafiero, i Pere Pujal i Carabantes.


URL d'aquesta nota de premsa: http://www.tuxpaint.org/latest/tuxpaint-0.9.22-press-release-ca.php