English Català

Anunciant Tux Paint 0.9.23

El programa de dibuix de codi obert per a nens rep una actualització menor

Nou selector de color en el Tux Paint 0.9.23

(Olympia, WA, USA — 2 de setembre de 2018) L'equip de desenvolupadors del Tux Paint es complau d'anunciar-vos la disponibilitat de la versió 0.9.23 del Tux Paint , la darrera actualització del seu guardonat, i lliure programa de dibuix per a nens.

Concebut inicialment el 2002 per al sistema operatiu Linux, aviat esdevingué disponible per a Microsoft Windows, Apple macOS (previament Mac OS X), i altres plataformes, Tux Paint ha esdevingut una eina bàsica en innombrables cases i escoles per d'arreu.

Com a novetats en aquesta versió podem citar el "selector de color", que permet triar qualsevol color del dibuix usant el punter, i l'afegit de formes d'estrella de tres, quatre i cinc puntes.

Noves formes d'estrella en el Tux Paint 0.9.23

Aquesta versió també incorpora noves traduccions, apujant el nombre de idiomes suportats fins a la vora dels 130: Bengalí, Bodo, Dogri, Kabyle, Urdu, Devanagari i Perso-Aràbic variants del Kashmiri i Sindhi. També s'ha actualitzat una trentena de traduccions existents.

La versió prèvia, 0.9.22, no funcionava en OS X 10.11 (El Capitan) i posteriors. Aquesta nova versió corregeix els problemes de compatibilitat i hauria de funcionar en Mac OS X 10.7 (Lion), OS X 10.8 (Mountain Lion), OS X 10.9 (Mavericks), OS X 10.10 (Yosemite), OS X 10.11 (El Capitan), macOS 10.12 (Sierra), and macOS 10.13 (High Sierra). Els qui utilitzin Mac OS X 10.6 o anteriors haurien de continuar amb Tux Paint 0.9.22.

Tux Paint es pot descarregar sense cap cost del lloc web del projecte, a www.tuxpaint.org.

Actualment, la versió 0.9.23 està disponible per a Microsoft Windows, Apple macOS Red Hat Linux, i com a codi-font.

Per una llista completa dels canvis vegeu Tux Paint change log, Tux Paint Config. change log, i Tux Paint Stamps change log.

Per a més informació vegeu www.tuxpaint.org. Si voleu contribuir al projecte Tux Paint , visiteu: www.tuxpaint.org/help. A Twitter, també podeu seguir a @TuxPaintTweets i a Facebook unir-vos a les pàgines de Tux Paint .

###


Contactes

North America Europa

Marques registrades: Linux és una marca registrada de Linus Torvalds. Apple, Mac OS X, i macOS son marques registrades de Apple Inc. Microsoft i Windows son marques registrades de Microsoft Corp.

Nota de premsa per: Bill Kendrick


URL d'aquesta nota de premsa: http://www.tuxpaint.org/latest/tuxpaint-0.9.23-press-release-ce.php