Worldlabel.comin järjestämä lasten Tux Paint -piirustuskilpailu

[ English | Français | italiano | latviešu valodā | português | Русский | suomeksi ]

OLPC XO-1 -tietokone ja 'Sugar-on-a-stick' -käyttöjärjestelmä

(Davis, CA & Peekskill, NY — 29. kesäkuuta 2011) - Tux Paintin, useita palkintoja voittaneen vapaan lähdekoodin piirustusohjelman lapsille, kehittäjät haluavat tiedottaa vuoden 2011 Tux Paint -kesäpiirustuskilpailusta. Sen sponsoroi ja tuomaroi Worldlabel.com.

Kilpailu on kaikille 3-12-vuotiaille lapsille. Kilpailussa on mahdollista voittaa yksi kolmesta OLPC XO-1 -miniläppäristä ja USB-muistitikulta käytettävä versio XO-1:n "Sugar" -ympäristöstä ("Sugar-on-a-stick"), tai Tux Paint -t-paita.

Töiden viimeinen lähetysaika on 12. syyskuuta 2011 keskiyöllä Eastern Standard Time -aikaa (UTC-0500). Kymmenen (10) voittajaa tiedotetaan viimeistään 22. syyskuuta 2011.

Säännöt

Lisätietoja osallistumisesta löytyy Worldlabel.comin blogista: http://blog.worldlabel.com/2011/tux-paint-kids-summer-drawing-contest.html.

Huomautuksia säännöistä:
1
Lataa Tux Paint osoitteesta www.tuxpaint.org/download/.
2
http://tuxpaint.org/gallery/submit/#where kertoo, mihin Tux Paint tallentaa piirrokset.
3
http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0 kuvaa käytettävän Creative Commons -lisenssin.


Tietoja Tux Paintista

Tux Paint, yhdessä Tux, of Math Command (TuxMath) ja Tux Typing, on osa Tux4Kids-projektia. Se on useita palkintoja voittanut vapaan lähdekoodin piirustusohjelma, joka on tarkoitettu 3-12-vuotiaille lapsille. Tux Paint on saatavissa Microsoft Windowsille, Linuxille, Apple Mac OS X:lle, BeOSille ja muille käyttöjärjestelmille. Se on käännetty yli 80:lle eri kielelle. Ohjelman voi ladata maksutta Tux Paintin verkkosivulta. Voit myös ostaa CD-levyn CafePressistä.

Lisätietoja: www.tuxpaint.org ja www.tux4kids.com. Voit myös ottaa yhteyttä Tux Paintin johtavaan kehittäjään Bill Kendrickiin.

Tietoja Worldlabel.Comista

Worldlabel.Com Incorporated on laser- ja mustesuihkutulostimille tarkoitettujen tarrojen johtava valmistaja ja Internet-myyjä. Tarroja on saatavilla kaikkiin tarpeisiin. Heidän tyhjät tarra-arkit käyvät moniin tarkoituksiin, esimerkiksi osoitteet, postitus, toimitus, CD-levyjen ja muiden levyjen merkintään. Niitä voi käyttää myös muissa tarkoituksissa. Tarrat toimivat useiden tarraohjelmien kanssa. Niitä on saatavilla Windows®:lle, Mac®:lle ja Linuxille.

Lisätietoja: www.worldlabel.com ja blog.worldlabel.com.


Lehdistötiedotteen osoite: http://tuxpaint.org/latest/worldlabel.com-tuxpaint-kids-summer-drawing-contest-2011-fi.php