English Català Français Galego Русский

Tux Paint 0.9.24

Actualització menor del programa de dibuix de codi obert per a nens

Tux Paint 0.9.24 screenshot

(Olympia, WA, USA — 31 de Maig de 2020) L'equip de desenvolupament del Tux Paint es complau d'anunciar-vos la disponibilitat de la versió 0.9.24 de Tux Paint , el darrer lliurament del seu guardonat progama de dibuix, lliure i de codi obert per a nens.

Tux Paint, està disponible per a Windows, macOS, i Linux, i traduit a prop de 130 llengües, ha esdevingut una eina bàsica en cases i escoles d'arreu del mon durant els darrers 18 anys.

La darrera versió ha pujat la eina "Emplena", que abans era a la secció "Magic" de Tux Paint, a la categoria principal, on és més fàcil de trobar. També inclou algunes millores de rendiment en l'engegada i en obrir el diàleg de "Nou" dibuix. Les plantilles de colors uniformes també es poden situar al final d'aquest diàlog per poder donar més èmfasi en les imatges predefinides.

Ara en Tux Paint també es pot deshabilitar el so estèreo, això pot ajudar usuaris amb segons quins problemes d'audició o en situacions on només hi ha un altaveu.

La nova versió de Tux Paint es pot descarregar sense cap cost a la pàgina web del projecte a www.tuxpaint.org.

La versió 0.9.24 està actualment disponible per a Apple macOS, Android, Microsoft Windows, RedHat Linux, i com a codi font.

Per una llista de canvis més completa vegeu Tux Paint change log, Tux Paint Config. change log, i Tux Paint Stamps change log.

Per a més informació, podeu visitar www.tuxpaint.org. Si voleu contribuir al projecte Tux Paint, doneu un cop d'ull a www.tuxpaint.org/help. També podeu seguir @TuxPaintTweets a Twitter i unir-vos a la pàgina del Tux Paint a Facebook.

###


Contactes de premsa

Nord America Europa

Marques registrades: Linux és una marca registrada de Linus Torvalds. Apple i macOS son marques registrades de Apple Inc. Microsoft i Windows son marques registrades de Microsoft Corp.

Nota de premsa per: Bill Kendrick
Traduït per: Pere Pujal i Carabantes


L'URL d'aquesta nota de premsa és: http://www.tuxpaint.org/latest/tuxpaint-0.9.24-press-release-ca.php